top of page

Wie, Wat, Waar en Waarom

Werkgebied: Suriname
Ons Team

Missie

Onze doelgroep bestaat hoofdzakelijk uit kansarme kinderen, volwassenen als ook anderen die wij de mogelijkheid

willen bieden hun talenten te ontwikkelen. Het hoofdaccent ligt op de kinderen uit Suriname, hoewel wij ook de hand uitreiken naar kinderen in Frans Guyana.


We willen kinderen, die een tekort aan veiligheid, liefde of onderwijs hebben ervaren de mogelijkheid bieden om zich in een beschermde omgeving te ontwikkelen. We willen mensen, die door werk soms niet goed kunnen moederen, de mogelijkheid geven om een vak te leren, dat zij thuis kunnen uitoefenen, zodat zij tegelijkertijd op hun kinderen kunnen passen en verdienen. Op dit gebied zoeken wij naar verschillende mogelijkheden.

 

We willen mensen, die veel meegemaakt hebben een veilig leefklimaat geven, waarbinnen hun ervaringen een plaats kunnen geven. We willen jongeren, die hun geloof in het leven verloren hebben, weer van het leven laten genieten en hun helpen hun levensdoel te vinden.

Voorzitter:          Nancy Seymanson

Secretaris          Jolan Gaaikema   
Penningmeester:  Vanessa Tuinfort-Asaimi
Lid:                  Marsha Samedi
Lid:                  Eline Todie

Lid:                  Reana Akoi

Lid:                  Edith Jeroe

Emailadres:            colorfulchances@gmail.com 

Telefoon Suriname  005977417737

Telefoon Nederland 0031637243046

IMG-20221126-WA0002_edited.jpg

Visie

We zijn veelkleurig en richten ons op de verschillende bevolkingsgroepen van Suriname en we hebben heel diverse projecten in verschillende plaatsen en gebieden van Suriname.


Wij willen ook diverse culturele activiteiten ontplooien voor kinderen en volwassenen en zo stimuleren wij hen om hun talenten te ontwikkelen, of het nu ligt op het gebied van zang, muziek, schilderen, schrijven, timmeren, naaien, sieraden maken, en nog veel meer.


De voorloper van onze stichting was de Vereniging Kinderhulp Suriname 'Lobi Pikien", die in 1982 is opgericht. Onze nieuwe Stichting veelkleurige kansen Suriname werd in 2010 opgericht en we proberen veel te doen in de lijn van onze voorloper met veel nieuwe invalshoeken en nieuwe doelgroepen.

bottom of page