top of page
Vacatures Nederland
2 bestuursleden gezocht

Voor onze Stichting Colorful Chances zijn wij op zoek naar twee gedreven bestuursleden met wilskracht, veel idealen en dromen. Mensen die zich voor de volle honderd procent willen inzetten voor onze stichting en vooral ook iemand met tijd.

Wij zijn maar een kleine NGO en we hebben op dit moment maar een bescheiden aantal projecten, maar we hebben de wil om te groeien en om meer mensen en kinderen te bereiken. 

De kansarmen in Suriname zijn onze doelgroep, maar wij willen juist hen ook helpen om hun talenten te ontplooien en daarom zoeken wij ook een getalenteerd bestuurslid, die meer wil dan het gewone, iemand met durf, die ook in Nederland de waarden waar wij voor staan aan het licht durven te brengen.

De taken van het bestuur in Nederland zijn onder andere: fondswerven, subsidies aanvragen, contact houden met de bestuursleden en werkers in Suriname, plannen maken samen met de bestuursleden in Suriname, de Nieuwsbrief verzorgen, het jaarverslag maken, een jaarbegroting maken, donateurs werven en pr.

Bestuurslid zijn is een vrijwilligerstaak. Onkosten in verband met dit vrijwilligerswerk worden wel vergoed.

We zijn een kleine NGO en dus als bestuursleden in Suriname willen gaan kijken moeten zij zelf hun reis betalen, maar als zij in Suriname zijn en een werkbezoek doen aan verschillende projecten, worden de reiskosten van die werkbezoeken wel vergoed.
 

Eigenschappen en vaardigheden:

+  Enthousiast

+  Betrouwbaar

+  Goed kunnen samenwerken

+  Liefde voor Suriname

+  Administratieve vaardigheden

+  Organisatorische vaardigheden.

Wil je ons bestuur komen versterken, stuur een email met of zonder cv 

bestuurslid gezocht.jpg
aanpakkers en inpakkers gezocht

Aangezien we het plan hebben om in het voorjaar een container met goederen naar Suriname te sturen zijn wij opo zoek naar aanpakkers en inpakkers. Onzer opslag is in Wormerveer, dus we zoeken juist mensen uit Noord Holland. Een aantal spullen moeten worden ingepakt. Er moeten misschien ook nog spullen worden opgehaald, dus het zou handig zijn, wanneer 1 van de helpers een auto heeft. Nadat alle spullen goed zijn ingepakt en gelabeld zodat het duidelijk is voor welk project de spullen bedoeld zijn, wordt de container besteld en dan moet de container worden ingepakt. Bovendien is de opslag per bus moeilijk te bereiken. Het is vrijwilligerswerk, dus liefdewerk, maar veel mensen en kinderen worden daarmee geholpen. 

Eigenschappen en vaardigheden:

enthousiast

handig

doorzetter

een beetje sterk 

Heb je belangstelling voor dit werk, stuur een email

gif ballonnen.gif
Fondsenwervers gezocht
ballonnen.jpg

Mensen of groepen of organisaties gezocht die met leuke plannen fondsen kunnen werven voor onze stichting in de stijl van de stichting

Het is ons ideaal, dat in alle provincies van Nederland een andere speciale fondsenwervende activiteit jaarlijks wordt georganiseerd.

Bij onze stichting staan kinderen, educatie, het ontwikkelen van talenten hoog in ons vaandel, daarnaast is de gelijkwaardigheid van mensen een kostbaar iets. 

In het verleden hebben wij o.a. fondsen geworden met schilderijen die werden geveild, met een benefietoptreden van verschillende kunstenaars en amateurs en meer...

Wij hopen, dat u jaarlijks bij voorbeeld een talentenshow organiseert, of een sportactiviteit of een lezing over mensenrechten, of een maaltijd met een Surinaams tintje of een kindermiddag of een quilt-verloting of een boekenmarkt wat dan ook, maar wel met het doel, dat de opbrengst is voor onze stichting of voor een van onze projecten.

Eigenschappen en kwaliteiten:

+ enthousiast

+ vol sprankelende ideeën

+ creatief

+ met organisatietalent

+ met hart voor de zaak

+ verstand van pr

+ Goede planning

 

Heeft u belangstelling of een idee, stuur dan een email 

Succesvolle Work Team
bottom of page