Vacatures Nederland
Bestuurslid gezocht

 

Voor onze Stichting Colorful Chances zijn wij op zoek naar een gedreven bestuurslid met wilskracht, veel idealen en dromen. Iemand die zich voor de volle honderd procent wil inzetten voor onze stichting en vooral ook iemand met tijd.

Wij zijn maar een kleine NGO en we hebben op dit moment maar een bescheiden aantal projecten, maar we hebben de wil om te groeien en om meer mensen en kinderen te bereiken. 

De kansarmen in Suriname zijn onze doelgroep, maar wij willen juist hen ook helpen om hun talenten te ontplooien en daarom zoeken wij ook een getalenteerd bestuurslid, die meer wil dan het gewone, iemand met durf, die ook in Nederland de waarden waar wij voor staan aan het licht durven te brengen.
 

Eigenschappen en vaardigheden:

+  Enthousiast

+  Betrouwbaar

+  Goed kunnen samenwerken

+  Liefde voor Suriname

+  Administratieve vaardigheden

+  Organisatorische vaardigheden.

Wil je ons bestuur komen versterken, stuur een email met of zonder cv naar colorfulchances@gmail.com

bestuurslid gezocht.jpg
Fondsenwervers gezocht

Mensen of groepen of organisaties gezocht die met leuke plannen fondsen kunnen werven voor onze stichting in de stijl van de stichting

Het is ons ideaal, dat in alle provincies van Nederland een andere speciale fondsenwervende activiteit jaarlijks wordt georganiseerd.

Bij onze stichting staan kinderen, educatie, het ontwikkelen van talenten hoog in ons vaandel, daarnaast is de gelijkwaardigheid van mensen een kostbaar iets. 

In het verleden hebben wij o.a. fondsen geworden met schilderijen die werden geveild, met een benefietoptreden van verschillende kunstenaars en amateurs en meer...

Wij hopen, dat u jaarlijks bij voorbeeld een talentenshow organiseert, of een sportactiviteit of een lezing over mensenrechten, of een maaltijd met een Surinaams tintje of een kindermiddag of een quilt-verloting of een boekenmarkt wat dan ook, maar wel met het doel, dat de opbrengst is voor onze stichting of voor een van onze projecten.

Eigenschappen en kwaliteiten:

+ enthousiast

+ vol sprankelende ideeën

+ creatief

+ met organisatietalent

+ met hart voor de zaak

+ verstand van pr

+ Goede planning

 

Heeft u belangstelling of een idee, stuur dan een email naar colorfulchances@gmail.com

ballonnen.jpg
gif ballonnen.gif
Succesvolle Work Team