Actieve Projecten

Voor de nabije toekomst plannen we een naai-project in het binnenland en daar zal Susanne Lugard dan les gaan geven.

De stoffen zijn al gekocht, de naaimachines zijn er ook al, alleen moeten nog een paar praktische zaken geregeld worden.  meer lezen

In de afgelopen jaren hebben we heel wat scholen van extra bibliotheekboeken voorzien zoals in Pokigron, Abinaston, Corneliskondre, Marschallkreek, Klaaskreek, Compagniekreek, Masiakriki, Brownsweg en Heikununu, verder de Mythylschool in Paramaribo, diverse kinderhuizen kregen ook boeken en de bibliotheek Abra Broki in Paramaribo en de nieuw opgezette bibliotheek in Nieuw Aurora kreeg heel veel boeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor onze huisbibliotheek hebben wij heel wat boeken gekregen gedurende het afgelopen jaren. Er is nu een uitgebreide bibliotheek met boeken voor kinderen van alle niveaus en natuurlijk houden we dagelijks leesuurtjes opdat het leesniveau van de kinderen omhoog gaat.

 

Wij blijven nieuwe giften van boeken waarderen, voor de kinderen in Suriname hebben ze de mogelijkheid taal en algemene kennis te ontwikkelen.

We hopen in 2019 een nieuwe bibliotheek op te zetten in een dorp in het binnenland, de voorbereidingen zijn al getroffen. meer lezen

IMG_4998.JPG
EHBOLES26c.jpg
IMG_20181031_175153586~2.jpg

 ENG  NL    NL