Vacatures in Suriname

Huiswerkbegeleider MULO/LBO

Voor de huiswerkbegeleiding van scholieren van de MULO en de LBO zijn wij op zoek naar een bekwame huiswerkbegeleider, die op nivo kan lesgeven, iemand met een goede opleiding bij voorbeeld HAVO/ VWO of die besig is met de lerarenopleiding aan het IOL, graag met als eerste vooropleiding MULO B, omdat veel leerlingen moeite hebben met wis- en natuurkunde.

De huiswerkbegeleiding wordt gegeven van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.00 of 18.00 uur.

Eigenschappen:

Geduld met kinderen

Flexibiliteit

Bekwaam op verschillende vakgebieden

Liefde voor kinderen

Huiswerkbegeleiding onderbouw

Voor de huiswerkbegeleiding van de kinderen van de onderbouw zijn wij op zoek naar een nieuwe leerkracht. De huiswerkbegeleiding wordt van maandag tot en met vrijdag gegeven van 14 tot 17 uur.

Er komen niet alleen kinderen van de 1ste, 2de en 3de klas, soms komen er ook kleuters mee met hun grotere broers en zusjes

Eigenschappen:

flexabiliteit

creativiteit

liefde voor kinderen

geduld

aandacht

vertrouwen

Danslerares gezocht

Voor onze drie dansgroepen, die regelmatig in de kerk optreden zijn wij op zoek naar een enthousiaste en bekwame danslerares. Sommige van onze kinderen dansen al een aantal jaren in de kerk, terwijl anderen nieuwkomers zijn. 

Wij zoeken iemand, die de kinderen kan leren om nog mooier en beter te dansen.

Eigenschappen:

enthousiasme

gedrevenheid

vaardigheid

Koordirigent gezocht

Voor het dirigeren van ons kinderkoor Colorful Christian Children Choire of de 4 C's zijn wij op zoek naar een dirigent(e).

Het gaat om een kerkkoor, maar eer worden niet speciaal te traditionele liederen gezongen, meer liederen zoals "Let there be peace on earth" en "We are the world, we are the children" en "You raised me up" Natuurlijk worden er ook Nederlandse en Surinaamse liederen gezongen. Het koor telt ongeveer 10 kinderen, waarvan er 5 soms ook als quintet optreden en de beste twee zingen soms als duo. de laatste tijd traden ze op met een microfoon en een laptop voor de ondersteuning van de muziek.

Eigenschappen en kwaliteiten:

+ liefst muzikale opleiding of onderwijzersopleiding met muziek

+ pedagogische vaardigheden

+ Ervaring met moeilijk lerende kinderen of kinderen met een gedragsprobleem is een pluspunt

+ Goede planning

 

Heeft u belangstelling stuur dan een email met cv en motivatie naar colorfulchances@gmail.com. Dit is een betaalde functie.

Blokfluitdocent gezocht

Door vertrek van onze blokfluitlerares zijn wij op zoek naar een nieuwe blokfluitlerares voor 1 of 2 uren per week. Een aantal kinderen heeft reeds blokfluitles gehad en wil graag verder daarmee. het gaat erom dat zij eenvoudige liederen leren begeleiden die ook in de kerk gezongen kunnen worden. Zo combineren wij zang en muziek, vooral ook omdat wij nu vaak in de dienst a capella zingen.

De blokfluitlessen kunnen eventueel gegeven worden door onze mogelijke dirigent,mocht je beide taken op je kunnen nemen. Het liefst zoeken wij iemand uit de buurt, omdat het maar om een paar lesuren gaat, maar reiskosten per bus worden wel vergoed en de docent krijgt een kleine bescheiden vergoeding.
 

Eigenschappen:

+ Muzikale vaardigheden. 

+ Betrouwbaarheid en zorgvuldigheid

+ Liefde voor kinderen

 ENG  NL    NL